Oferta

Contact Us:

Avicena Ulpianë

Avicena Arbëria

Follow us:

Recent Posts

veracity
admin

Rëndësia e Trombofilisë

Cilat teste gjenetike të trombofilive kryhen në AVICENAKS? Laboratori ynë identifikon praninë dhe numrin e kopjeve (një kopje heterozigot, me dy kopje homozigote), mutacionet e mëposhtme

Read More »
admin

FibroTest dhe FibroMAX

Çka është Fibro testi dhe Fibro Max testi? Fibro test dhe Fibro Max test janë metoda jo-invazive të diagnostikimit të mëlçisë, bazuar në mostrën e gjakut – diagnoza e sëmundjes së mëlçisë

Read More »