Covid-19

Covid-19

REAL TIME PCR

Sample Collection

Results

TEST ANTIGEN

Sample Collection

Results

CREDO RAPID TEST PCR

Sample Collection

Results

Test ANTIGEN 24/7 - për 15 minuta.

REAL TIME PCR

Sample Collection

Results

TEST ANTIGEN

Sample Collection

Results

CREDO RAPID TEST PCR

Sample Collection

Results

Zbulimi i virusit në 15 minuta nga mostra në rezultate, vetëm në AvicenaKS!

Ekskluzivisht ju njoftojmë se në pik e testimit të Laboratorit AvicenaKS testime në kohë rekord Credo Rapid PCR Test vetëm 15 minuta. Laboratori i vetëm në rajon duke ju ofruar zvogëlimin e infeksionit përmes izolimit të pacientit, eliminuar pritjet e gjata dhe në kontribut të parandalimit. Ju lutem prenotoni testin tuaj! Tashmë ti je i sigurt, Avicena përkujdeset për shëndetin tuaj!

Risi! Rezultatet e Testit Antigjenit vetëm 15 minuta!

Mundësi ideale, provo përgjigjjen imune Covid-19, qoftë simptomatike apo jo-simptomatike. Zgjidhje e automatizuar. Metodë e shpejtë duke ju siguruar rezultate të sakta dhe të besueshme. Tashmë ti je i sigurt, Avicena përkujdeset për shëndetin tuaj!

Më shumë informata

Testi PCR përdoret  për të zbuluar nëse dikush është i infektuar me koronavirusin, SARS-CoV-2, i cili shkakton sëmundjen e quajtur Covid-19.

 Testi PCR është aq preciz sa mund të tregojë ndryshimin midis shtatë koronavirusëve që dihet se shkaktojnë sëmundje te njerëzit.

 Testi PCR kërkon materialin gjenetik të virusit në një kampion tamponi të marrë nga hunda ose fyti i një personi.  Ai përfshin bërjen e shumë kopjeve të një pjese të materialit gjenetik të virusit, në mënyrë që të shohim nëse është aty apo jo. Laboratorët e testimit bëjnë 45 “cikle” PCR në një mostër prove Covid-19, e cila zgjat pak më shumë se gjysmë ore.  Pas kësaj kohe, një molekulë e vetme SARS-CoV-2 e ARN-së do të jetë bërë 17 milion milion molekula identike të ADN-së.  Këto janë aq të vogla sa ju akoma nuk mund t’i shihni me sytë tuaj.

 Për të parë se sa ADN ka, dhe për të zbuluar nëse testi është pozitiv, përzierja e reaksionit PCR përfshin një etiketë të veçantë që shkëlqen kur pritet. Teknika PCR për diagnozën e koronavirusit siguron një ndjeshmëri prej 86% dhe specifikë prej 96%;  megjithatë, ajo duhet të zbatohet në kontekste të një prevalence të lartë të infeksionit të koronavirusit (jo specifik i SARS-Cov-2).  AvicenaKS ka kapacitete që të kryej 500 teste në ditë, me një shpejtësi  të analizimit tē mostrave 4 orë nga marrje e mostrës. Ju mirepresim që të testoheni dhe të largoni dyshimet tuaja!

Laboratori i specializuar Avicena KS tani edhe në Prishtinë! Eksperienca shumëvjeçare për analiza cilësore laboratorike, tani më afër Jush! Me kënaqësi Ju informojmë se me datën 05.03.2018, filloI me punë njësia organizative e laboratorit të specializuar Avicena KS në qytetin e Prishtinës.

Orari i punës

Ditët e punës :
Hëne – Premte : 7:30am deri 8:00 pm
Shtune : 7:30am deri 2:00 pm

Rrjetet Sociale

Na ndiqni në rrjetet sociale:

Laboratori i specializuar Avicena KS tani edhe në Prishtinë! Eksperienca shumëvjeçare për analiza cilësore laboratorike, tani më afër Jush! Me kënaqësi Ju informojmë se me datën 05.03.2018, filloI me punë njësia organizative e laboratorit të specializuar Avicena KS në qytetin e Prishtinës.

Orari i punës

Ditët e punës :
Hëne – Premte : 7:30am deri 8:00 pm
 
Shtune : 7:30am deri 2:00 pm

Rrjetet Sociale

Na ndiqni në rrjetet sociale: