Departamenti i gjinekologjisë

Departament i Avancuar dhe i konceptuar për të ofruar shërbime të integruara.

Ne ofrojmë për çdo grua shërbim të personalizuar dhe cilësor duke aplikuar me sukses teknika trajtimi nga më bashkëkohoret.

Përveç që u ofrojmë grave trajtimet më të fundit, më revolucionare gjinekologjike, ne gjithashtu u ofrojmë atyre disa shërbime për të bërë kujdesin tonë sa më gjithëpërfshirës .

Të pajisur me Personel profesionist dhe me përvojë në fushën e shëndetit të gruas. Të pajisur me mjetet e teknologjisë më të fundit e të përparuar, me qëllim që të gjejë zgjidhje për nevojat e pacientëve .Është shumë e rëndësishme që kontrollet gjinekologjike të zbulojnë probleme shëndetësore dhe sëmundje ekzistuese ose të mundshme, në mënyrë që të fillojë mjekimi i duhur përpara sesa të prekeni prej tyre.

Laboratori AvicenaKS

Profesionalizimi dhe përkushtimi i mjekëve në Laboratorin AvicenaKS mundëson për të gjithë pacientët shërbim mjekësor të specializuar në standartet më të larta që ofron mjekësia sot. Zemra e laboratorit tonë janë pacientët dhe nevojat e tyre.