Departamenti i pediatrisë

Buzëqeshja e më të vegjëlve tanë është forca që na shtyn të ecim para...

 

Departamenti i Pediatrisë me përkushtimin më të madhë kujdeset për më të dashurit tanë duke i kushtuar vëmendje të veçantë edukimit të pacientëve të kuptuarit se Parandalimi është kura më e mirë.

Misioni i Departamentit të Pediatrisë është të sigurojë kujdesin më të dhembshur, me cilësi më të lartë të mundshme duke mbuluar të gjithë gamën e shërbimeve dhe trajtimeve mjekësore në ndihmë të më të vegjëlve dhe më të dashurve tanē.

Përveç saj ne kemi krijuar një ambient të ngrohtë dhe argëtues vetēm për më të vegjlit , në mënyrë qē ata të marrin trajtim plot kujdes e dashuri .Të ndjehen të sigurtë sepse e dimë që ato nuk janë më të preferuarat e tyre.Prandaj departamenti i Pediatrisë edhe më tej kujdeset me vëmendje maksimale dhe bëjmë të pamundurën që përvoja e tyre të jetë e mirë . Ofrimi I shërbimeve pediatrike të cilësisë së lartë si dhe trajtim të plotë për fëmijët janë detyra jonë kryesore . Synim kryesor kemi të ofrojmë shërbime mjekësore dhe trajtime bashkëkohore.

Shëndeti i fëmijëve vjen në rradhë të parë...

Laboratori AvicenaKS

Profesionalizimi dhe përkushtimi i mjekëve në Laboratorin AvicenaKS mundëson për të gjithë pacientët shërbim mjekësor të specializuar në standartet më të larta që ofron mjekësia sot. Zemra e laboratorit tonë janë pacientët dhe nevojat e tyre.