• info@avicena-ks.org
  • E hënë - Premte: 07:30 - 20:00
  • E shtunë : 7:30 - 14:00

Ballina

SHËRBIMET

Laboratori

Tek ne fokusi është pacienti dhe plotësimi i nevojave të tij . Dashurinë dhe vlerësimin për pacientin e tregojmë duke dhënë përgjigjje të sakta dhe në një kohë të shpejtë.Laboratori AvicenaKS ēshtë i pajisur me Staf të kualifikuar dhe të trajnuar në vazhdimësi.

Eksperienca jonë na jep siguri në hapat e ri dhe ofrimin e shërbimeve .Falë angazhimit dhe përkushtimit të ekipës së Laboratorit AvicenaKS ne arrijmë të ofrojmë profesionalizëm dhe cilësi.

Poliklinika

Një ekip i multispecializuar, i përqendruar në pacientë.

Mendoni për Poliklinikën si një rrugë e vetme për nevojat tuaja të kujdesit shëndetësor. Nga pediatria, mjekësia familjare e deri tek neuropsikiatria duke përfshirë mjekët dhe ekipin e Poliklinikës punojnë së bashku me një qëllim në mendje: Çfarë është e drejtë për ju.

AvicenaKS vendi më i mirë për t’u kujdesur. Vendi më i mirë për të siguruar kujdes.

Vizita Shtëpiake

Laboratori AvicenaKS sjell shërbimet e tij të kualitetit më të lartë në shtëpi / punë me një ekip mobil profesionalë dhe të kualifikuar.Tanimë ju mundë të përfitoni nga shërbimet tona laboratorike në shtëpi apo punë, pa pasur nevojën të vini në Laboratorin tonë. Shërbimi i laboratorit ofron marrjen e mostrës, garantim për kushtet optimale higjenike, teknologjinë më të fundit, 6 ditë në javë, në territorin e të gjitha komunave të Kosovës.

Mos bëni kompromis për cilësinë!

 

Laboratori

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Poliklinika

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vizita Shtepiake

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Fakte për ne

0
Vjetë
0
Pacientë
0
Punëtorë
0
Bashkëpuntorë

Rrjetet Sociale

Caktoni termin

Të tjerët për ne

Risitë e fundit

FibroTest dhe FibroMAX

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s,

Read More »
veracity

Rendesia e Trombofilise

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s,

Read More »

Pse duhet te beni analiza?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s,

Read More »