GJINEKOLOGE E MIRËNJOHUR NGA TURQIA TANI NË AVICENA KS!

Gjinekologe e mirënjohur nga Turqia, Ass. Prof. MD Lale Bakir, Gjinekologe/ Obseter dhe Specialiste e IVF-së, tani vjen për herë të parë në Kosovë dhe ekskluzivisht në AvicenaKS.

Trajton problemet:

 • Infertiliteti
 • Endokrinologjia gjinekologjike
 • Dhimbja e pelvikut
 • Kirurgjia minimale invazive
 • Gjenetikë riprodhuese, biologji e qelizave burimore dhe terapi gjenesh / qelizash burimore
 • Menopauza
 • Endometriozat

Cakto terminin pa humbur kohë! Ju mirëpresim në ambientet e Poliklinikës AvicenaKS më datat 27,28 Korrik. Problemet e juaja, trajtohet dhe zgjidhen nga profesionistët e vërtet! Shëndeti juaj në duar të profesionistëve!

GJINEKOLOGE E MIRËNJOHUR NGA TURQIA TANI NË AVICENAKS!

Gjinekologe e mirënjohur nga Turqia, Ass. Prof. MD Lale Bakir, Gjinekologe/ Obseter dhe Specialiste e IVF-së, tani vjen për herë të parë në Kosovë dhe ekskluzivisht në AvicenaKS.

Trajton problemet:

 • Infertiliteti
 • Endokrinologjia gjinekologjike
 • Dhimbja e pelvikut
 • Kirurgjia minimale invazive
 • Gjenetikë riprodhuese, biologji e qelizave burimore dhe terapi gjenesh / qelizash burimore
 • Menopauza
 • Endometriozat

Cakto terminin pa humbur kohë! Ju mirëpresim në ambientet e Poliklinikës AvicenaKS më datat 27,28 Korrik. Problemet e juaja, trajtohet dhe zgjidhen nga profesionistët e vërtet! Shëndeti juaj në duar të profesionistëve!

Lale Bakır, Ass. Prof .MD Gjinekologe/ Obsetër dhe Specialiste e IVF

Më 1998-2004 studimet në Universitetin e Stambollit, Fakulteti i Mjekësisë në Stamboll.
Janar 2005-Qershor 2010 Universiteti i Shkencave të Shëndetit, Klinika Gjinekologjike dhe Obstetrike Zeynep Kamil, Specializimi. Dr. Lale Bakir është gjinekologe/ obsetër me reputacion, me përvojë gati 17 vjeçare.
• Ajo është një anëtare e respektuar e shumë shoqatave shkencore si Shoqata Ndërkombëtare e Dhimbjes Pelvike, Shoqëria Turke e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës, Shoqëria Turke e Qelizave Staminale dhe Shoqëria Turke e Dhimbjes së Pelvikut & Endometrioza.
• Ajo është e aftë në trajtimin e rasteve që lidhen me infertilitetin, endokrinologjinë gjinekologjike, dhimbjet e legenit, operacionet minimale invazive, gjenetikën riprodhuese, biologjinë e qelizave burimore dhe terapinë e gjeneve / qelizave burimore.
Cakto terminin pa humbur kohë! Ju mirëpresim në ambientet e Poliklinikës AvicenaKS më datat 27,28 Korrik. Problemet e juaja, trajtohet dhe zgjidhen nga profesionistët e vërtet! Shëndeti juaj në duar të profesionistëve!

Cakto terminin pa humbur kohë!