• info@avicena-ks.org
  • E hënë - Premte: 07:30 - 20:00
  • E shtunë : 7:30 - 14:00

Paneli Biokimik – Mikrobiologjik për fëmijë

AvicenaKS ka menduar për më të vegjlit tuaj!

Shëndeti është elementi i parë dhe më i rëndësishëm i lumturisë.  

Shëndetin e fëmijëve dhe të të rinjve e kemi shumë për zemër. Laboratori AvicenaKS angazhohet për këtë që fëmijët dhe të rinjtë të zhvillohen në mënyrë të shëndetshme.

Përveç përgatitjes së librave dhe pajisjeve të reja shkollore, është e rëndësishme të sigurohemi që fëmija ytë të jetë i shëndetshëm dhe i gatshëm për të fituar njohuri dhe përvoja të reja në vitin e ri shkollor.  Me rastin e shkuarjes në shkollë dhe parashkollor, laboratori AvicenaKS të ofrojnë ulje të veçanta në këto analiza:

  • Strisho Fyti
  • Strisho Hunde
  • Hemogram
  • Crp

AvicenaKS i shërben shëndetit dhe mirëqenies së fëmijëve. 🙂

Çmimi

Të dashur të vegjël, ju urojmë ditë të lumtura dhe të këndshme .