• info@avicena-ks.org
 • E hënë - Premte: 07:30 - 20:00
 • E shtunë : 7:30 - 14:00

Paneli i plotë për gjurmimin e Covid-19

Pako e plotë monitorimi/gjurmimi për Covid-19 e DISPONUESHME vetëm në AvicenaKS.

Duke monitoruar modelet e transmetimit të COVID-19, ne mund të përafrojmë performancën e përgjithshme të masave të përgjithshme të kontrollit të infeksionit të një popullate, duke përfshirë përmirësimin e higjienës personale dhe mjedisore dhe distancimin shoqëror.
 
Shumë arsyje për t’u testuar e një zgjidhje.
Për t’i larguar dilemat tuaja shëndetësore, AvicenaKS ka krijuar një pako ideale. Në laboratorin AvicenaKS ofrohet pako e plotë për të vlerësuar funksionet thelbësore metabolike dhe kimike në trup që tregojnë mirëqenien tuaj të plotë.
 
Pako kushton vetëm 46 euro dhe përmbanë:
 • Gjak komplet
 • CRP
 • Bilirubine Totale
 • Alt
 • Ast
 • Ldh
 • Azotemia
 • Creatinemia
 • Glikemia
 • D-Dimer
 • Ferritninen
Duke  ditur këto nivele, ju mund të filloni të menaxhoni shëndetin tuaj sa më parë.
 

Kërkohet kampioni?

Një mostër gjaku e tërhequr nga një venë në krah.
 
Keni nevojë për përgatitjen e provës?
Është e preferueshme të jeni esëll( pa konsumuar ushqim). Informoni mjekun e kujdesit shëndetësor për të gjitha recetat dhe ilaçet pa recetë, ilaçet bimore, vitaminat dhe shtesat që merrni pasi disa ilaçe / shtesa ndikojnë në rezultatet e testit.

Minimizoni rrezikun tuaj nga sëmundjet me programet e personalizuara të kontrollit në Laboratorin AvicenaKS.

Pako kushton vetëm