• info@avicena-ks.org
  • E hënë - Premte: 07:30 - 20:00
  • E shtunë : 7:30 - 14:00

Paneli i Zinkut dhe i elektroliteve në gjak

Ky mineral është kaq i rëndësishëm për shëndetin tonë dhe përdoret shumë mirë për të parandaluar infeksionin,posedon një efekt shumë antiviral dhe mbështet sistemin imunitar duke forcuar qelizat e bardha të gjakut.

 Së bashku me vitaminat dhe mineralet e tjera, zinku ndihmon në shndërrimin e hormonit tiroide joaktive (T4) në hormonin aktiv të tiroides (T3).

Ndihmon për të stabilizuar nivelet e glukozës në gjak. Gjithashtu, zinku është i rëndësishëm për shërimin e plagëve  dhe krijimin e ADN-së, planit gjenetik të të gjitha qelizave tona. Fertiliteti, cilësia e spermës dhe shëndeti i lëkurës dhe flokëve varen nga rezervat e mjaftueshme të zinkut. Nëse nuk merrni mjaftueshëm zink duke ngrënë, dmth. Ju keni një mungesë zinku mund të keni efekte të ndryshme anësore të tilla si rënia e flokëve, mungesa e ndjesisë së shijes dhe nuhatjes së zgjuar dhe të zvogëluar…

Pako përmban:

  • Zink
  • Magnez
  • Elektrolitet ne gjakë
  • Hemogram

Keni të gjitha këto simptoma?? Eja në Avicena dhe  largoj dyshimet e tua vetëm 41 euro

Çmimi