• info@avicena-ks.org
  • E hënë - Premte: 07:30 - 20:00
  • E shtunë : 7:30 - 14:00

Vizitë shtëpiake

Ne

Shëndeti juaj është prioriteti ynë.

Analizat laboratorike janë zgjidhja e pikëpyetjeve të juaja mbi gjendjën shëndetësore e ndonjëhere për shkak të dinamikës së jetës me të cilën po përballemi nuk ofrohet mundësia. Shqetësimet që ngjallen nga simptomat qe jep organizmi janë shumë normale.

Jo gjithmonë ekziston koha dhe mundësia që të vizitohet Laboratori per t’i kryer analizat.

Ne mendojmë edhe për ju që të vetmen rrugë që e merrni është ajo nga shtëpia nē punë,për nënat në periudhën pas lindjes, për ju të cilët jeni duke kaluar periudha të vështira para/pas operacionit dhe pa lënë anash më të vegjlit tanë dhe të moshuarit. Tanimë nuk ka rëndësi arsyeja se ju përzgjidhni të mos vini direkt në laborator për të kryer analizat, sepse stafi ynë ēshtë i gatshëm që pēr ju të ofrojë shërbime shtēpiake.

Cilësi, ekspertizë dhe besim.

Është ky motivi ynë për të ofruar shërbimin më të mirë për ju.

Dashuria që i dhurojmë njëri tjetrit është faktor në shëndetin tonë.

Tek ne jeni të sigurt! Tanimë është koha për të bërë diferencën.

Ne po përkujdesemi vazhdimisht që ju të ndjeheni plotësisht të sigurt. AvicenaKS ka ekipe mobilizuse e cila ju sherben/trajton kudo që ndodheni.
Laboratori Avicena ua mundëson marrjen e mostrave jashtë laboratorit duke garantuar edhe për kushtet optimale higjienike me pajisjet më të sofistikuara.

Ne i kemi marrë të gjitha masat higjenike qe ju të keni siguri gjatë kryerjes së analizave.

Ne i kemi marrë të gjitha masat higjenike qe ju të keni siguri gjatë kryerjes së analizave.