AvicenaKS

Cdo ditë: 7:00 - 20:00

Shërbimet tona laboratorike

Kualitet i garantuar
në Shërbime Laboratorike

Lëshimi
i Rezultatit

Rezultatet lëshohen më së vonti në afat prej 24 orësh, varësisht nga koha e nevojshme për përpunim të analizës.

Analizat

Analiza të detaizuara

Shkarkimi
i rezultateve

Shkarko analizat përmes aplikacionit tonë mobil.

Rreth Mjekëve tanë

Përvoja jonë shumëvjeçare na bën unik

Ekipi ynë ka vlerën më të madhe për ne. Modeli i laboratorit AvicenaKS mbështetet nga punonjësit të cilët, përmes përmirësimit të njohurive dhe aftësive, përfaqësojnë forcën lëvizëse në familjen tonë të madhe.

Ekipi jonë i profesionalizuar mundëson:

  • Saktësi të analizave!
  • Transparent kundrejt çdo klienti!

Shikoni shpjegimet e fundit nga doktorët tanë!

Këshilla

Eksperiencë dhe
Saktësi

Keni probleme me vetvlerësimin?

Tashmë për ju nuk do të jetë problem me seancat me Psikologen Besa. Kemi dy veshë e një gojë në mënyrë që tē dëgjojmë dyfyshin

Si të ushqeheni gjatë kohës që jeni të infektuar me Koronavirus?

Është e rëndësishme të monitoroni ushqimin tuaj kur merrni infeksion nga koronavirus. Pacientët me COVID-19 kanë nevojë për të për të zvogëluar konsumin e kripës

Analiza laboratorike që me patjetër duhet të bëhen gjatë COVID-19

Roli themelor në këtë pandemi nuk është vetëm në testimet për detektim të vetë virusit, por edhe përcjellje në çdo fazë të sëmundjes.

Interferenca e medikamenteve me analizat laboratorike

Interpretimi i rezultateve të provave laboratorike gjatë administrimit të ilaçeve është i pasigurt për shkak të ndërhyrjeve analitike dhe biologjike të barnave

Testimonials

Çfarë thonë klientët tanë!

0%

Doktorrë me provojë mbi 10 vjeçare

0%

Pjesmarrje në qytetet e Kosovës

0%

Saktësi në analiza

Këshillat nga Doktorrët

Datat e publikimit të videove
këshilluese të mjekëve tanë

Ndikimi i PRP tek sportistët

  • AvicenaKS, Youtube
  • 19:00h

Quasi architebeat vitae dicta sunt explicabo.

Si të ushqehemi shëndetshëm

  • AvicenaKS, Youtube
  • 18:00h

Quasi architebeat vitae dicta sunt explicabo.

Fizioterapia si faktorë kyç në aktivitete fizike

  • AvicenaKS, Youtube
  • 15:00h

Quasi architebeat vitae dicta sunt explicabo.

Alergjia në kohën e stinës së pranverës.

  • AvicenaKS, Youtube
  • 11:00h

Quasi architebeat vitae dicta sunt explicabo.