AvicenaKS

Cdo ditë: 7:00 - 20:00

Blog

Pershkrimi

Departamenti i Pulmologjisë aplikon metodat më moderne në diagnozën dhe trajtimin e sëmundjeve të mushkërive. Qasja multidisiplinare mundëson trajtim të suksesshëm edhe tek sëmundjet më të komplikuara të mushkërive. Ne Avicena KS trajtojmë sëmundjet e ndryshme të rrugëve të frymëmarrjes si: -Astma -Sëmundjet pulmonare obstructive kronike -Si dhe sëmundjeve të ndryshme parenkimale dhe vaskulare të mushkërive. -Trajtimi i të gjitha sëmundjeve tjera të rënda të sistemit të frymëmarrjes. Ju ftojmë të na vizitoni dhe të konsultoheni me mjekët tanë pulmolog për çdo çështje shëndetësore që janë të lidhura me sistemin e frymëmarrjes. Ne jemi këtu për t’u siguruar një frymëmarrje të shëndetshme dhe të jeni të informuar për trajtimin dhe menaxhimin e sëmundjeve të frymëmarrjes.

Doktorët tanë që i përkasin këtij departamenti