AvicenaKS

Cdo ditë: 7:00 - 20:00

Rreth AvicenaKS

Rreth Nesh

Rrjeti më i madh i laboratoreve dhe poliklinikave në Kosovë.

Laboratori AvicenaKS është një lider në fushën e diagnostikimit laboratorik ,i cili ofron një gamë të gjerë testesh rutinore dhe inovative në të gjitha fushat e patologjisë klinike. Laboratori Avicena është angazhuar në testimin e mostrave nga fushat e biokimisë dhe mikrobiologjisë, në përputhje me standardet më të larta të cilësisë dhe kërkesat e përdoruesve.

Teknologji e lartë

Ekspertë me përvojë

Procesi i Analizave

Hapat e
procesit të analizave

01

Marrja e
Gjakut

02

Përpunimi nga
laborantët tanë

03

Mbikqyrje e
specializuar

04

Dorëzimi i rezultateve
në formën dixhitale!

Disa nga qëndrat tona!

0+
Staf Permanent
0k+
Teste të përfunduara
0+
Lloje te analizave
0
Qendra në tërë Kosovën.

CAKTO TERMIN
ME MJEKËT SPECIALIST