AvicenaKS

Cdo ditë: 7:00 - 20:00

Blog

Pershkrimi

Në Avicena KS kryejmë vizita pediatrike nga mosha 1 muaj deri në 18 vjeç. Përcjellim rritjen dhe zhvillimin normal të fëmijës tuaj, duke ju siguruar kujdesin e duhur, me cilësinë më të lartë dhe duke mbuluar të gjithë gamën e shërbimeve dhe trajtimeve mjekësore. Trajtojmë infeksionet e ndryshme të fëmijëve: -Të traktit respirator -Të traktit urinar -Të traktit gastrointestinal -Echo e abdomenit -Të gjitha shërbimet tjera laboratorike. Ofrojmë edhe shumë shërbime tjera me qëllim që të kemi fëmijë të shëndetshem. Të gjitha në një vend, në Avicena KS në tërë Kosovën. Prindër tanimë fëmijët tuaj janë në duar të sigurta.

Doktorët tanë që i përkasin këtij departamenti