AvicenaKS

Cdo ditë: 7:00 - 20:00

Blog

Pershkrimi

Departamenti i gjinekologjisë dhe obstetrikës abulatore siguron kujdes shëndetësor për të gjitha problemet gjinekologjike, deri tek çrregullimet riprodhuese në periudhën e postmenopauzës tek gratë. Ekipi me përvojë i gjinekologëve dhe obstetërve punon vazhdimisht në procedurat rutinë, si dhe në problemet komplekse gjinekologjike që përfshijnë: Vlerësimin e PAP testeve Sëmundjet e vulvës Gjakderdhjet abnormale Infeksionet vaginale Menopauzën Terapinë për zëvendësimin e hormoneve Vlerësimin e fertilitetit Ndjekjen e shtatzënisë Kontrollet e rregullta check –up

Doktorët tanë që i përkasin këtij departamenti