AvicenaKS

Cdo ditë: 7:00 - 20:00

Blog

Pershkrimi

Departamenti i Mjekësisë Familjare në Poliklinikën tonë është përkushtuar për t’u kujdesur për shëndetin e të gjithë anëtarëve të familjes suaj. Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh mjekësore për të plotësuar nevojat e shëndetit tuaj, nga foshnjet e reja deri te të moshuarit. Ekspertiza e Doktorëve tanë: Ekipi ynë i kujdesit të shëndetit është i përbërë nga mjekë të kualifikuar dhe me përvojë në fushën e Mjekësisë Famljare. Dokrorët tanë janë specializuar në trajtimin e sëmundjeve të zakonshme, menaxhimin e sëmundjeve kronike dhe kujdesin e përgjithshëm shëndetësor për të gjithë anëtarët e familjes suaj. Mjekët tanë janë të specializuar të identifikojnë, diagnostikojnë dhe trajtojnë një gamë të gjerë të problemeve shëndetësore, duke u përpjekur për të ofruar trajtimin më të mirë dhe më të personalizuar për ju dhe familjen tuaj. Shërbimet tona: Kontrolli i rregullt i shëndetit Menaxhimi i sëmundjeve kronike Kujdesi i të moshuarve Trajtimi i sëmundjeve akute Kujdesi në shtëpi Konsultimi për ndihmën e duhur shëndetësore. Ne jemi të përkushtuar për të siguruar shëndetin dhe mirëqenien tuaj, duke përdorur ekspertizën tonë dhe teknologjinë më të fundit. Merrni një hap drejt shëndetit të mirë dhe kontaktoni departamentin tonë të mjekësisë familjare.

Doktorët tanë që i përkasin këtij departamenti

Lendrit Spahiu - Mjek i Fëmijëve

Dr.Imer Blenishti - Mjek Familjar