AvicenaKS

Cdo ditë: 7:00 - 20:00

Blog

Pershkrimi

Departamenti Otorinolaringologjisë (ORL) në Poliklinikën tonë ofron shërbime të specializuara për vlerësimin dhe trajtimin e sëmundjeve të veshit, hundës dhe fytit. Ekipi ynë i kujdesit shëndetësorë përbëhet nga specialistë të kualifikuar në fushën e Otorinolaringologjisë, të cilët kanë përvojë të gjerë në diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve të sistemit të tretë të traktit të sipërm respirator. Identifikojmë dhe trajtojmë te gjitha problemet shëndetësore si infeksionet e veshit dhe të sinuseve, polipët, dëmtimet e veshit të shkaktuara nga zhurma, dëgjimi i dobët, apo probleme tjera të lidhura me veshin, hundën dhe fytin. Nëse keni ndonjë problem shëndetësorë të lidhur me veshin, hundën apo fytin ju inkurajojmëtë na vizitoni. Ekipi ynë i Otorinolaringologjisë (ORL) do të jetë i gatshëm për t’ju ofruar kujdesin e duhur dhe trajtimin që ju nevojitet.

Doktorët tanë që i përkasin këtij departamenti

Dr.Hatixhe Feka Abdyli - Specialiste e Otorinolaringologjisë (ORL).