AvicenaKS

Cdo ditë: 7:00 - 20:00

Blog

Pershkrimi

Departamenti i Nutricionizmit merret me kërkimin, analizën dhe menaxhimin e ushqimit dhe të mënyrës së të ushqyerit në mënyrë që të promovojë shëndetin dhe mirëqenien e individëve.

Doktorët tanë që i përkasin këtij departamenti

Dafina Demolli - Nutricioniste