Cdo ditë: 7:00 - 20:00

Informata për ofertat tona

OFERTAT
AKTIVE

7.50€

VITAMINA D

Vitamina D prodhohet nga trupi, por në mungesë të saj, organizmi përballet me probleme të shumëta shëndetësore.

10€

PAKO TIROIDE

Jeni duke ndjerë: lodhje, ndjeshmëri të rritur ndaj të ftohtit, lëkurë të thatë, shtim në peshë, dhimbje muskulare, dobësi ose rënje e flokëve, dhe shumë çrregullime tjera? Shumica e problemeve të tiroides mund të diagnostifikohen dhe trajtohen siç duhet.

10€

CHECK UP

Është shumë me rëndësi të kemi një pasqyrë të qartë të gjendjes shëndetësore. Kontrolli i rregullt do të ndihmojë në zbulimin e hershëm të sëmundjeve, si dhe monitorimin e gjendjes së përgjithshme të shëndetit tuaj.

Për Ofertë

Ofertat tona përfshijnë shumëllojshmëri testimesh.

Ne ofrojmë diagnostikim gjithëpërfshirës nga staf i specializuar me vlera të larta profesionale dhe etike

Kontroll të vazhdueshëm, qasje serioze ndaj procesit të punës

  • Ne mundësojm përpunim të analizave urgjente
  • Monitorim të vazhdueshëm

320+

Çmime

900k+

Testime të suksesshme
Pse AvicenaKS

Garancia në punën tonë!

Kohë rekorde e rezultateve.

Garanci në analiza

Përkrahje 24/7

Disa nga pjestarët e ekipit të laboratorit AvicenaKS

Fokusohu tek më të mirët