Ballina

SHËRBIMET

Laboratori

Tek ne fokusi është pacienti dhe plotësimi i nevojave të tij . Dashurinë dhe vlerësimin për pacientin e tregojmë duke dhënë përgjigjje të sakta dhe në një kohë të shpejtë.Laboratori AvicenaKS ēshtë i pajisur me Staf të kualifikuar dhe të trajnuar në vazhdimësi.

Eksperienca jonë na jep siguri në hapat e ri dhe ofrimin e shërbimeve .Falë angazhimit dhe përkushtimit të ekipës së Laboratorit AvicenaKS ne arrijmë të ofrojmë profesionalizëm dhe cilësi.

Poliklinika

Një ekip i multispecializuar, i përqendruar në pacientë.

Mendoni për Poliklinikën si një rrugë e vetme për nevojat tuaja të kujdesit shëndetësor. Nga pediatria, mjekësia familjare e deri tek neuropsikiatria duke përfshirë mjekët dhe ekipin e Poliklinikës punojnë së bashku me një qëllim në mendje: Çfarë është e drejtë për ju.

AvicenaKS vendi më i mirë për t’u kujdesur. Vendi më i mirë për të siguruar kujdes.

Vizita Shtëpiake

Laboratori AvicenaKS sjell shërbimet e tij të kualitetit më të lartë në shtëpi / punë me një ekip mobil profesionalë dhe të kualifikuar.Tanimë ju mundë të përfitoni nga shërbimet tona laboratorike në shtëpi apo punë, pa pasur nevojën të vini në Laboratorin tonë. Shërbimi i laboratorit ofron marrjen e mostrës, garantim për kushtet optimale higjenike, teknologjinë më të fundit, 6 ditë në javë, në territorin e të gjitha komunave të Kosovës.

Mos bëni kompromis për cilësinë!

 

Laboratori

Tek ne fokusi është pacienti dhe plotësimi i nevojave të tij . Dashurinë dhe vlerësimin për pacientin e tregojmë duke dhënë përgjigjje të sakta dhe në një kohë të shpejtë.Laboratori AvicenaKS ēshtë i pajisur me Staf të kualifikuar dhe të trajnuar në vazhdimësi.

Eksperienca jonë na jep siguri në hapat e ri dhe ofrimin e shërbimeve .Falë angazhimit dhe përkushtimit të ekipës së Laboratorit AvicenaKS ne arrijmë të ofrojmë profesionalizëm dhe cilësi.

Poliklinika

Një ekip i multispecializuar, i përqendruar në pacientë.

Mendoni për Poliklinikën si një rrugë e vetme për nevojat tuaja të kujdesit shëndetësor. Nga pediatria, mjekësia familjare e deri tek neuropsikiatria duke përfshirë mjekët dhe ekipin e Poliklinikës punojnë së bashku me një qëllim në mendje: Çfarë është e drejtë për ju.

AvicenaKS vendi më i mirë për t’u kujdesur. Vendi më i mirë për të siguruar kujdes.

Vizita Shtepiake

Laboratori AvicenaKS sjell shërbimet e tij të kualitetit më të lartë në shtëpi / punë me një ekip mobil profesionalë dhe të kualifikuar.Tanimë ju mundë të përfitoni nga shërbimet tona laboratorike në shtëpi apo punë, pa pasur nevojën të vini në Laboratorin tonë. Shërbimi i laboratorit ofron marrjen e mostrës, garantim për kushtet optimale higjenike, teknologjinë më të fundit, 6 ditë në javë, në territorin e të gjitha komunave të Kosovës.

Mos bëni kompromis për cilësinë!

Fakte për ne

0
Pacientë
0
Punëtorë
0
Bashkëpuntorë
0
Vite

Rrjetet Sociale

Play Video

Caktoni termin

Të tjerët për ne

Risitë e fundit